Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت صنعت در واکنش به انتشار خبر تعطیلی کارخانه داروگر به ارائه توضیحاتی آنهم به نقل از رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت پرداخت.

محمد رضا مس فروش رییس سازمان صنعت،معدن و تجارت استان تهران گفت: برند داروگر برند بزرگ و معتبری است و هیچ مشکلی در عرصه تولید ندارد.

وی افزود: پس از انتشار این خبر با وجود اینکه از نزدیک به کلیه مسایل کارخانجات استان اشراف داریم اما باز هم برای اطمینان از مساله بررسی های کاملی درباره کارخانه تولیدی داروگر انجام شد چراکه وظیفه قانونی ما حمایت از تولید و اشتغال در کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: کارخانه بزرگ داروگر یکی از بهترین واحدهای تولیدی فعال کشور است و در طول سال گذشته با افزایش تولید نیز همراه بوده و به هیچ عنوان تعدیل،کاهش و یا اخراج نیرو ندارد.

به گفته این مقام مسوول ، داروگر روال عادی تولید خود را طی می کند و در فرصت تعطیلی های فروردین ماه برنامه بهسازی و نوسازی خود را سپری کرده تا بتواند با توان بیشتری در چرخه تولید محصولات مطلوب گام بردارد.

بیژن اسماعیلی ،مدیرعامل مجتمع تولیدی داروگر نیز در این رابطه با اظهار تعجب از انتشار این اخبار گفت:هدف از انتشار این خبرها ایجاد فضای یاس و تردید در جامعه و مغایر با فرامین مقام معظم رهبری در سال اقتصاد مقاومتی،تولید و اشتغال است.

اسماعیلی با یادآوری بیانات مقام معظم رهبری در ابتدای سال تصریح کرد:رفتار صحیح آن بود که رسانه ها پیش از انتشار این خبر صحت و سقم آن را از مدیران مربوطه استعلام می کردند .

وی با اشاره به اینکه داروگر بخش عظیمی از تولید صنایع شوینده و آرایشی و بهداشتی کشور را تولید می کند افزود:این گونه برخوردهای رسانه ای با توجه به سختی ها و تنگناهای بخش تولید اندک رمق باقی مانده در کالبد صنعت را نیز از بین خواهد برد.

مدیرعامل هلدینگ داروگر یادآور شد:انتشار این خبر نه تنها جنبه حمایتی از کارگر را ندارد که خود سبب بی اعتمادی عمومی در سرمایه گذاری صنعتی شده و مشکلات را بیشتری کند.

اسماعیلی با اشاره به اینکه هلدینگ داروگر شامل کارخانه های شوینده ،بهداشتی و آرایشی کف،تولی پرس،تولید دارو،روغن نباتی جهان،شیرینی شکلات کیوان و 12 واحد تولیدی بزرگ است تاکید کرد:چگونه ممکن است مجموعه ای که 60 درصد بازار شوینده ،آرایشی و بهداشتی را تامین می کند تعطیل شود.

این مدیر ارشد هلدینگ داروگر بهسازی و نوسازی تجهیزات (اورهال) را نیاز سالانه تمام کارخانجات صنعتی دانست و اظهار کرد:آیا ممکن است که خط تولید پودر لباسشویی ما که روزانه هزارتن پودر شوما ، دریا و کف تولید می کند نیاز به اورهال نداشته باشد و یا دستگاه شاپوی تخم و مرغی ما که در سراسر دنیا شناخته شده و روزانه بیش از 100تن تولید می کند نیازی به تعمیرات سالیانه نداشته باشد؟

اسماعیلی با ابراز تاسف از عملکرد برخی رسانه ها یادآور شد:با توجه به اینکه داروگر سهم مهمی در بازار دارشته و محصولات خود را با قیمت های مناسب عرضه کرده و نقش تنظیم کننده بازار را نیز ایفا می کند در تلاشیم تا با حداقل تعطیلی و بهره گیری از فرصت ها بلافاصله تولید را از سر گرفته و پرتوان تر از قبل در چرخه تولید فعالیت کنیم.

به گزارش تسنیم، اظهارات مسئولان وزارت صنعت در عدم تعطیلی داروگر در حالی بیان می شود که اسدی رئیس کانون کارگران استان قزوین با اشاره به اینکه برای اخراج کارگران تولی پرس نامه نگاری هایی را با کارخانه انجام داده ایم، افزود: از قرار معلوم استانداری یک کمیته برای بررسی این موضوع تشکیل داده است . البته تأکید شده شرکتی اخراج نداشته باشد مگر آنکه جوانب آن موضوع در کمیته مستقر در استانداری بررسی شده باشد.

وی اضافه کرد: اکثر شرکت‌هایی که امروز مشکل دارندجزء شرکت هایی هستند که در 10 سال قبل به بخش خصوصی واگذار شده‌اند به همین دلیل افرادی که مدیریت این کارخانه‌ها را دست گرفته‌اند توانایی اداره آنها را ندارند.

کریمی دبیرخانه کارگر استان قزوین نیز در همین ارتباط با اعلام اینکه به ما اطلاع داده‌اند که کارگران زیادی را از تولی پرس اخراج کرده اند، گفت: البته در کنار این واحد تولیدی 60 شرکت دیگر هم هستند که حقوق کارگران را 2 ماه تا یک ساله پرداخت می‌کنند. به اعتقاد ما نباید به دلایلی کارگران را پایان قرارداد کنند زیرا همین امر مشکلات زیادی را برای آنها به وجود آورده است.

حبیبی رئیس شورای کارگران کارخانه داروگر با اشاره به اینکه این کارخانه به دلیل بدهی پلمب است، می‌گوید: کلاً داروگر 2500 کارگر داشت که با تعدیل های انجام شده حتی 30 تا مراکز پخش خود را هم تعطیل کرده و امروز 450 کارگر دارد.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۷۱۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، مدیر کل بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهادکشاورزی در حاشیه بازدید از شرکت دامداران شهرستان نیشابور  گفت:پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است و اکنون جنگ علوفه بصورت نرم در کنار جنگ آب شروع شده است و کشت گیاهان کم آب طلب مانند سورگوم بجای ذرت علوفه‌ای اهمیتی بالاتر از بقایا وبازماند‌های این بخش دارد.

سید احمد رضا سید علیان افزود: در کشور ۸ سایت تبدیل بقایا به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است.

 معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور  هم دراین بازدید با بیان اینکه شهرستان نیشابور از شهرستان‌های پیشرو در زمینه دام در خراسان رضوی است گفت: این شهرستان با بیش از ۶۱ هزار راس دام سنگین و تولید شیری حدود ۲۶ هزار تن در سال در استان در رتبه اول و در تولید گوشت با ۷ هزار و ۵۰۰ تن در سال، رتبه دوم استانی را دارد.

علی مبارکی افزود: در بخش کشاورزی بیش از ۳۰ درصد بقایا داریم و قسمت عمده آن یا سوزانده ویا به دور ریخته می‌شود که باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی می‌شود و از طرفی نیاز شدید به واردات نهاده‌های خام دامی از خارج کشور صدور مجوز‌ها و تسهیلات لازم برای بازگرداندن این پسماند‌ها به چرخه خوراک دامضروری است.

وی گفت: شرکت تعاونی دامداران با داشتن زنجیره‌ای کامل از شیر خام، کارخانه تولید خوراک دام و تاسیس کارخانه تولید خوراک دام از بقایا و پسماند‌های بخش کشاورزی و ارائه مشاوره‌های آموزشی به دامداران، از شرکت‌های نمونه کشوری و استانی در شهرستان می‌باشد.

دیگر خبرها

  • باید به کارگران به عنوان سنگرداران جنگ اقتصادی توجه شود
  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • جزییات تعطیلی کلاس‌ های دانشجویان امروز یکشنبه ساعت ۱۲ تا ۱۴
  • اعتصاب کارگران «جهان»، ۵۳ سال قبل
  • بستنی‌هایی که از بازار می‌خرید، چگونه در کارخانه تولید می‌شوند؟ (فیلم)
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • امیدی که در «هفت‌تپه» زنده شد
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است
  • عکس‌| واکنش 2 پرسپولیسی به خراب شدن پنالتی امیری