Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-29@11:44:34 GMT

با تعطیلی داروگر حداقل ۲ هزار کارگر بیکار شدند

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۹۴۲۰۵۵

اخبار تعطیلی کارخانه داروگر در حالی منتشر شد که مسئولان داروگر این موضوع را انکار و اعلام کردند که به دلایل تعمیرات دستگاه‌ها و موقتا کارخانه تعطیل شده است.

سرویس اقتصادی فردا: چند روز پیش بود که اخباری راجع به تعطیلی موقت کارخانه داروگر در رسانه‌ها منتشر شد. این در حالی بود که مسئولان داروگر این موضوع را انکار و اعلام کردند که به دلایل تعمیرات دستگاه‌ها و موقتا کارخانه تعطیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
همان روزها بود که رییس سازمان صنعت،معدن و تجارت استان تهران با تکذیب این خبر گفت: داروگر برند قدیمی کشور در تولید محصولات بهداشتی است و نه تنها تعطیل نشده بلکه تولید آن افزایش نیز داشته است!

اما صبح امروز تعدادی از کارگران کارخانه داروگر بدون هیچ اطلاع قبلی و به دلیل «بی انضباطی»! اخراج شدند.

ماجرا تعطیلی کارخانه داروگر چیست؟

امروز نگهبان کارخانه قدیمی و ۹۰ ساله داروگر بدون اطلاع قبلی، مانع ورود تعداد از کارگران به کارخانه شد. یکی از کارگرن اخراج شده کارخانه داروگر می‌گوید: «بعد از تعطیلات نوروزی در هفته گذشته بعد از میلاد امیر المومنین، برای اولین روز توانستیم سر کار برگردیم، اما از صبح امروز دوباره اجازه ورود به کارخانه به ما داده نمی‌شود.»

وی افزود: «مسئولان این کارخانه به دلیل فشار رسانه‌ای مجبور شدند از امروز کارگران خود را به صورت موردی و در دسته‌هایی چند ده نفری اخراج کنند. زیرا که آن‌ها نمی‌خواستند بگویند که کارخانه ورشکست شده است!»

این کارگر کارخانه داروگر ادامه داد: «کارخانه پلمب شده بود، اما طی روزهای اخیر و با توجه به توجه رسانه‌ها به موضوع تعطیلی کارخانه داروگر، پلمب این کارخانه شکسته شد و در حال حاضر نیز در حجم کمی تولید دارد.»

این کارگر بیان کرد: «صحبت هایی که مسئولان دولتی در رسانه‌ها درباره عدم تعطیلی این کارخانه‌ها مطرح می‌کنند حقیقت ندارد و حقیقت را باید از زبان کارگران اخراج شده شنید.»

روغن جهان هم تعطیل شد

این در حالی است که در راستای تعطیلی مجموعه داروگر، شرکت هایی مانند روغن جهان نیز که زیرمجموعه این شرکت بوده تعطیل شده اند.

یک فعال کارگری با اشاره به این موضوع گفت: ۲۰۰ کارگر از کارخانه جهان اخراج شده اند. جهان یکی از قدیمی‌ترین و بزرگترین کارخانجات تولید روغن در ایران است.

حداقل ۲ هزار کارگر بیکار شدند

شرکت داروگر ۲ هزار و ۵۰۰ نیروی انسانی فعال داشته است که به ازعان حبیبی رئیس شورای کارگران کارخانه داروگر، این کارخانه به دلیل بدهی پلمب است و با تعدیل‌های انجام شده حتی ۳۰ مراکز پخش خود را هم تعطیل کرده و امروز ۴۵۰ کارگر دارد.

کریمی، دبیرخانه کارگر استان قزوین نیز در همین ارتباط بیان کرده است: کارگران زیادی را از تولی پرس اخراج کرده اند، البته در کنار این واحد تولیدی ۶۰ شرکت دیگر هم هستند که حقوق کارگران را ۲ ماه تا یک ساله پرداخت می‌کنند. به اعتقاد ما نباید به دلایلی کارگران را پایان قرارداد کنند، زیرا همین امر مشکلات زیادی را برای آن‌ها به وجود آورده است.تعطیلی «داروگر» و «روغن جهان» صحت ندارد

دقایقی پیش اما سلمان غلامیان، مسئول حقوقی شرکت داروگر ضمن تکذیب مجدد خبر تعطیلی این شرکت در مورد تعطیلی شرکت روغن جهان، اعلام کرد که چنین مسئله‌ای صحت ندارد و به زودی جذب ۱۰۰ نیروی جدید برای این شرکت در دستور کار است!

سلمان غلامیان گفت: با نشان دادن چهار فردی که در مقابل کارخانه تجمع کرده‌اند، نمی‌توان خبر تعطیلی کارخانه را پخش کرد. پیش از نوروز سال جاری بود که هفت نفر از کارگران شرکت به دلیل تخلفات انضباطی با احضاریه و طبق قانون از کار اخراج شدند. آیا کنار گذاشتن هفت نفر از حدود ۴۰۰۰ نیروی کار این شرکت به معنای تعطیلی است؟

غلامیان همچنین ضمن رد خبر تعطیلی شرکت روغن جهان، خاطرنشان کرد: پیش از نوروز بحث‌هایی در مورد تعدیل نیروی این شرکت در زنجان مطرح شد که ما قصد داشتیم با بروزرسانی تجهیزات خود بحث over hall را در دستور کار قرار دهیم که حتی این مسئله نیز با وساطت مسئولان انجام نشد. علاوه این باید اعلام کنم که این شرکت نه تنها در حال فعالیت بوده بلکه قصد سرمایه‌گذاری و توسعه دارد و به زودی نیز ۱۰۰ نیروی کاری جدید را جذب خواهد کرد.با وجود منحل شدن ۳۰ مرکز پخش شرکت داروگر و بیکار شدن ۲ هزار کارگر، مسئولان کارخانه داروگر به عدم صحت این خبر پافشاری می‌کنند. در حالی که بعید به نظر می‌رسد با اخراج فقط ۷ کارگر آن هم به دلیل مشکل انضباطی، چنین جریان رسانه‌ای علیه داروگر به راه بیوفتد.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۴۲۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۹ کارگر در استان سمنان جان خود را از دست دادند

به گزارش خبرنگار مهر، حبیب الله محقق بعد از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران به میزبانی خانه کارگر سمنان، ضمن اشاره به حوادث کار و فراوانی رخ دادن آنها در استان سمنان بیان کرد: در حوادث کار استان طی سال قبل متأسفانه ۱۹ کارگر جان خود را از دست دادند.

وی کنار گذاشتن قانون کار یکی از عوامل روز حوادث کار دانست و تاکید کرد: یکی از آسیب‌های عدم اجرای قانون کار فقدان ایجاد کمیته‌های حفاظت فنی و بهداشت در محیط کار است.

دبیر خانه کارگر استان سمنان با بیان اینکه فصل چهارم قانون کار به صراحت بر راه‌اندازی کمیته‌های حفاظت فنی و بهداشت کار تاکید دارد اما به راحتی توسط کارفرمایان نادیده گرفته می‌شود، تاکید کرد: کمیته‌های حفاظت فنی می‌توانند از بروز حوادث جلوگیری کنند.

محقق با بیان اینکه یکی از وظایف کمیته‌های حفاظت فنی و بهداشت کار، جلوگیری از بروز حوادث در محل کار است، بیان کرد: اگر این کمیته‌ها وجود داشتند در سال گذشته نباید این میزان حوادث کار و جان باخته را در استان سمنان شاهد بودیم.

وی از بررسی علل و عوامل بروز حوادث کارگری در استان خبر داد و افزود: ارزیابی که کارشناسان ما صورت داده‌اند نشان می‌دهد که راه‌اندازی کمیته‌های حفاظت فنی و بهداشت کار می‌تواند تا ۵۰ درصد، بروز حوادث کارگری را در سراسر استان کاهش دهد که رقم قابل توجهی است.

دبیر اجرایی خانه کارگر در ادامه با اشاره به مشکلات کارگران بیان کرد: حقوق کارگران امسال ۳۵ درصد افزایش یافته در صورتی که تورم طبق آماری که بانک مرکزی و مرکز آمار ایران داده زیر ۴۲ درصد نیست و لذا این امر برای کارگران مشکلات بزرگی ایجاد کرده است.

محقق با بیان اینکه افزایش حقوق و دستمزد کارگران متناسب با تورم و گرانی کالاها و خدمات نیست، ابراز کرد: برای مثال باید گفت که امروز یکی از بزرگترین مشکلات کارگران تأمین مسکن مورد نیازشان است.

وی افزود: برای کارگران در حقوق و مزایای شأن ۸۰۰ هزار تومان حق مسکن در نظر گرفته‌اند که همین رقم سال قبل هم بدون تفاوت بود، لذا باید پرسید که در کجای استان امروز می‌توان با ماهی ۸۰۰ هزار تومان یک اتاق کرایه کرد؟

دبیر اجرایی خانه کارگر استان سمنان همچنین بیمه کارگران را یکی از دیگر مشکلات جامعه کارگری استان دانست و تاکید کرد: دولت اگر بتواند مطالبات تأمین اجتماعی را پرداخت کند شاهد ارائه خدمات بهتر از سوی این نهاد به کارگران خواهیم بود.

کد خبر 6090346

دیگر خبرها

  • باید به کارگران به عنوان سنگرداران جنگ اقتصادی توجه شود
  • فرصتی طلایی برای درخشش در جشنواره فروش بیمه میهن
  • اعتصاب کارگران «جهان»، ۵۳ سال قبل
  • عیدی سال ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • ۱۹ کارگر در استان سمنان جان خود را از دست دادند
  • فرمول اضافه حقوق ۱۴۰۳؛ چقدر به حقوق شما اضافه می‌شود؟ | عیدی سال ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان بر نقش کلیدی طبقه کارگر در رونق اقتصادی تاکید کرد
  • جنایت کارگر قهوه خانه بعد از اخراج!
  • کینه مرگبار کارگر قهوه خانه | کارگر جوان اخراج شد و وقتی فهمید فرد دیگری جای او استخدام شده ....
  • پیگیری نکردن خواسته کارگران توسط نماینده‌شان از ترس اخراج یک ضعف قانونی است